Termovízia ATN OTS - HD 640 1,5-15x | IBO.sk

Termovízia ATN OTS - HD 640 1,5-15x

Kategória: Termovízie
Kód produktu: TIMNOH642A
Je nám to ľúto, ale predaj skončil.
  • Vysokovýkonné jadro ATN Obsidian T II
  • Ľahké a kompaktné telo
  • Vysoká výdrž batérie
  • Integrovaný diaľkomer
  • Možnosť nahrávania videa vo vysokej kvalite

Na náš trh prichádza novinka v oblasti termovízií ATN OTS-HD. Termovízia ATN OTS-HD ponúka HD displej a jadro s rozlíšením 640x480 pixelov. Krásny čistý, ostrý, kontrastný, a plynulý obraz s novinkou ATN v ľahkom a kompaktnom tele. Termovízia ponúka množstvo špičkových technológií ako je napríklad: diaľkomer, 3D gyroskop, Bluetooth, Wi-Fi streaming, elektronický kompas alebo GPS.

Termovízia ATN OTS-HD

Sedíte na posede a myslíte si, že okolo vás žiadna zver nie je, lebo ju voľným okom nevidíte. Ale akonáhle sa pozriete naokolo seba cez termovíziu ATN, či cez deň, alebo v noci, tak zistíte, že ste sa riadne mýlili. Budete sa čudovať, koľko kusov zveri sa okolo vás nachádza. Môžete sa prechádzať nerovným terénom mimo ideálnu trasu za súmraku, pred zotmením alebo aj za úplnej tmy a popri tom môžete objavovať nočné zvieratá, ktoré si ostatní členovia vašej skupiny nevšimli. Alebo môžete ľahšie a rýchlejšie objaviť miesto, kde sa nachádza postrelené zviera. Použite termovíziu ATN, s ktorou vás neprekvapí ľahká hmla, dym alebo stopy prachu. Poľovnícku termovízu ATN OTS-HD tieto faktory nezastavia. Táto termovízna kamera vám umožní pozorovať voľne stojacu zver vo vysokej tráve alebo čiastočne ukrytú v kríkoch aj počas dňa

Neprekonateľná cena

ATN ako svetová jednotka na trhu termovízií nechce len priniesť na trh najvyspelejšiu termovíziu. V záujme spoločnosti ATN je priniesť možnosť využitia termovízie čo najväčšiemu počtu užívateľov, ako len je to možné. Od teraz už si môže každý dovoliť termo nočné videnie. Cena už viac nebude prekážkou. Už sa viac pri pozorovaní nemusíte obmedzovať a využívať menej efektívne termovízne systémy. Užite si pozorovanie na poľovačke, alebo na prechádzke so špičkovou termovíziou ATN.

Výborná detekčná vzdialenosť

Termovízia ATN OTS-HD sa môže pýšiť naozaj obdivuhodnou detekčnou vzdialenosťou. Pri človeku je to 800 m.

Neopísateľne ostré zábery a 15x zoom

Termovízia ATN je vybavená špičkovým snímačom od samotnej spoločnosti ATN. Teplotný snímač ATN Obsidian T II vykreslí každú teplotnú stopu vo dne aj v noci. Termovízia disponuje 25 mm objektívom a rozlíšením 640x480 pixelov. Uživateľ si môže vybrať z viacerých farebných režímov, ktoré vykresulujú okolité teplo.

Odolné telo, nízka hmotnosť a ergonomický dizajn

ATN termovízie sú kompaktné a extrémne odolné termovízie. Tieto termokamery sú ideálne pre každého, pretože ich môžete vziať so sebou kamkoľvek a použiť za všetkých okolností. Ergonomické a ľahko použiteľné, také sú termovízie zo série ATN OTS-HD. Tieto termovízne kamery sú úplne ovládané len 5 tlačidlami na hornej strane prístrojov. Vhodne umiestnené tlačidlá sú priamo pod končekmi prstov vždy v dosahu.

Dlhá životnosť batérie

Termovízia je napájaná pomoc 4 AA batérií 1,5V. Životnosť batérií je až 8 hodín nepretržitého pozorovania.

Technická špecifikácia:

Detektor (jadro): 640x480 pixelov
Priemer objektívu: 25 mm
Zorné pole: 24° x 19°
Buetooth: Áno
GPS: Áno
Digitálny zoom: 15x
Štartovací čas: pod 3 sekundy
3D akcelometer:
Áno
3D gyroskop:
Áno
USB port: aktualizácia softvéru
Zabudovaný hľadáčik: farebný LCD displej v rozlíšení HD
Polarita obrazu: teplá biela / teplá čierna / režím teplá farebná
Obnovovacia frekvencia videa: < 30Hz
Obnovovacia frekvencia:
50hz
Hmotnosť: 680 g
Rozmery: 174 x 80 x 80 mm
Napájanie: 4x AA batéria
Výdrž batérie: 8 hodín (bežné pozorovanie)

Obsah balenia:

  • Pútko na zápästie
  • Nylonové puzdro
  • Návod v slovenskom jazyku

Recenzie produktu Termovízia ATN OTS - HD 640 1,5-15x

Hore