Štiepkovač ELIET ULTRA PROF (ORIGINAL) | IBO.sk

Štiepkovač ELIET ULTRA PROF (ORIGINAL)

Kategória: Štiepkovače
Kód produktu: MA 020 010 213
Je nám to ľúto, ale predaj skončil.

ULTRA PROF je profesionálny model záhradného štiepkovača od spoločnosti ELIET, ktorý bol vyvinutý s ohľadom na potreby profesionálnych záhradníkov a realizátorov. Tento profesionálny drvič záhradného odpadu má zaujímavý tvar neoddeliteľne spojený s pracovným výkonom. Silný výkon je poznať už na prvý pohľad podľa svojho zaujímavého tvaru a robustnej konštrukcie. Vďaka svojej najnovšej vyvinutej technológii ELIET prináša nenahraditeľného a všestranného pomocníka v podobe záhradného štiepkovača. Jedinečný princíp záhradného drviča v kombinácií s vysoko výkonným motorom HONDA s výkonom 24 HP ponúka vynikajúci výkon. Tento skvelý pomocník bol vyvinutý s perspektívou nízkych nárokov na údržbu tak, aby kontroly a údržba neboli časovo a ani finančne náročný. 

Nožový systém je necitlivý na cudzie telesá a jeho údržba je jednoduchá a zvládne ju samotný užívateľ. Stroj má štandardné regulovanie rýchlosti. Ide o hydraulický ventil, ktorý ponúka užívateľovi nastaviť maximálnu rýchlosť privádzania materiálu ručne ako pre podávací valec, tak aj pre pás v závislosti od typu zeleného odpadu. Tým vám stroj zabezpečuje najvyššiu výkonnosť štiepkovača. Spodok dávkovacej násypky je plochý, čo znamená že vkladanie dreva alebo sypkého zeleného odpadu je jednoduché a komfortné.

  • Minimálne náklady na údržbu
  • Zaručená spoľahlivosť
  • Maximálne využitie
  • Maximálna flexibilita a úspora času
  • Inteligentný stroj

Patentovaný systém štiepkovania ELIET využíva slabosti dreva a preto vyžaduje minimálny výkon motora. Nechýba taktiež voliteľlný systém ECO EYE, ktorý znižuje spotrebuje paliva v pasívnom režime prevádzky a prináša tak ďalšiu značnú úsporu. Navyše stroj znižuje ekologickú záťaž produkovanú vašou spoločnosťou.

Dopravte stroj ku drevu, nie drevo ku stroju. Stroj môžete použiť všade tam, kam ho priveziete. To znamená neporovnateľnú úsporu času a komfort. Ultra Prof vám naštiepe drevo rovnako dobre ako zelený odpad. Materiál nemusí byť dopredu nijako triedený.

  • Motor s vysokým výkonom
  • Pohodlné riadenie
  • Hydraulický posuvný valec
  • Nízke kolesá
  • Kalibrované sito
  • Široký vstupný otvor
  • Regulátor rýchlosti posunu

Nože ELIET Resist: V spolupráci so špecializovaným výskumným strediskom bol vyvinutý typ noža, ktorý má podstatne dlhšiu životnosť. Tieto nože môžu byť používane obojstranne a majú životnosť až 200 prevádzkových hodín. Vzhľadom k jednoduchému prístupu k nožom je nože možné brúsiť priamo na nožovej hriadeli.

ABM systém: Tento dômyselne premyslený systém rovnomerne reguluje rýchlosť posuvu. Čidlo zaisťuje každú zmenu otáčok motoru. Pri zaťažení motoru dôjde k poklesu otáčok motora a pomocou elektroniky ABM ku krátkemu zastaveniu posuvného valca. Ak hrozí preťaženie, zastaví systém ABM posuv materiálu, dokiaľ sa motor zasa nerozbehne na plný výkon. Zatiaľ čo stroj vlastnou reguláciou všetok materiál spracováva na malé štiepky, Vy môžete v klude vo svojej práci pokračovať bez toho aby ste stroj museli strážiť. To znamená optimálny výkon pri nízkej spotrebe paliva iba 3,2 litra.

Kontrolný panel: Štandardnou výbavou štiepkovača je digitálne počítadlo motohodín upozorňujúce na intervaly údržby, otáčkomer a kontrolka stavu mazania motora a činnosti ABM systému.

Bezpečnosť: Parkovacia brzda zaručuje stabilitu stroja behom práce. Zariadenie ako napríklad bezpečnostný ovládací panel okolo vstupného otvoru, ochranný štít a ochranný kryt pásového dopravníku zaisťuje bezpečnú obsluhu stroja.

Eco-Eye systém: Tento elektronický systém zaznamenáva výkon motoru a detektor infračerveného žiarenia v zóne 80 cm zaznamenáva obsluhu stroja pre prípad automatického nastavenia voľnobehu alebo maximálnych otáčok motora v dobe 3 sekundy čím systém znižuje obsah CO v spalinách a tým prospieva životnému prostrediu. Stroj je vybavený LCD displejom ukazujúcim aktuálny stav, poprípade chybové hlásenie.

Motor - výkon HONDA GX 670, 24 HP
Kapacita valca 670 cc
Technológia štiepkovania ELIET Patented Chopping PrincipleTM
Max. priemer drevnej hmoty 140 mm
Systém štartovania Elektrický
Podávací valec Hydraulický
Pohon kolies Hydraulický
Rozmery vstupného otvoru 570 x 700 mm
Výška podávania 1000 mm
Nože 24 nožov ELIET RESISTTM
Prevodovka 2V drive belt XPB 2280
Systém EcoEye Áno
Systém blokovania motora ABM (Anti-Block System)
Počítadlo motohodín Áno
Tachometer Áno
Pracovná šírka 230 mm
Rozmery stroja 2080 x 890 x 1410 mm
Hmotnosť 450 kg

Recenzie produktu Štiepkovač ELIET ULTRA PROF (ORIGINAL)

Hore