Sáčky so zipsom pre vákuovačku FoodSaver FFS010X-01 | IBO.sk

Sáčky so zipsom pre vákuovačku FoodSaver FFS010X-01

Kód produktu: FS-FVB015X
Záručná doba: 2 roky
Dostupnosť: Dostupný
18.90 € s DPH

Vákuové baličky potravín FoodSaver používajú profesionálnu silnú drážkovanú fóliu, ktorá umožňuje dokonalé odsatie vzduchu a vytvorenie vzduchotesného spoja. U takto balených potravín sa predĺži doba skladovania v chladničke oproti klasickému baleniu zo 6 mesiacov na 2 - 3 roky / mäso, zelenina, ovocie /. Sáčky sú vybavené dvojitým zipsom pre ešte lepšie utesnenie. Sáčky je možné opakovať používať.

V chladničke sa predĺži doba skladovania z jedného týždňa na 6 mesiacov. Vrecká zo špeciálnej fólie je možné umyť a opakovane použiť. Zachladené potraviny sa môžu v tejto fólii variť a zohrievať v mikrovlnnej rúre.  Vákuová balička potravín má okrem fólie aj nádobu s odsávaním na uskladnenie potravín v chladničke. Tento typ sáčkov nie je vhodný na ukladnenie potravín v mrazničkách. 

Sada obsahuje 26 ks sáčkov o objeme 950 ml. 

Recenzie produktu Sáčky so zipsom pre vákuovačku FoodSaver FFS010X-01

Anonym
Plně funkční
Anonym
Sáčky využívám pravidelně pro vakuování potravin, které se často otevírají, např. ořechy apod. Jsem s nimi spokojen.Sáčky umožňují opětovné použití Lze umýt a znovu použítNěkteré aromatické potraviny mohou sáček "znehodnotit". Nedá se pak použít na typově jiné věci...

Hore