Benzínová kosačka SNAPPER NX-60 | IBO.sk

Benzínová kosačka SNAPPER NX-60

Kód produktu: SN2691206
Je nám to ľúto, ale predaj skončil.

NX-60 je benzínová kosačka s pojazdom od SNAPPER, vybavená vysoko kvalitným a spoľahlivým motorom BRIGGS & STRATTON, ktorý poskytuje výkon 5 HP. Konštrukcia kosačky je výsledkom dlhoročného testovania, vďaka čomu tento model uspokojí aj tých najnáročnejších užívateľov. Výšku kosenia možno pri tomto modeli nastaviť od 2,8 do 9,2 cm. Kosačka má veľký zberný kôš s objemom až 60 litrov. Nechýba možnosť voliteľného mulčovania. NX-60 má sklopnú rukoväť.

  • Výborná ergonómia
  • Jednoduchá obsluha
  • Spoľahlivosť a funkčnosť v najnáročnejších podmienkach

Motor Briggs & Stratton – spoľahnite sa na kvalitu

Briggs & Stratton je najväčším svetovým výrobcom malých spaľovacích motorov. Tieto svetoznáme motory sú absolútnou špičkou vo svojom segmente a vynikajú nekompromisným pomerom medzi silou, kvalitou a cenou. Svoje uplatnenie nachádzajú v širokom spektre výrobkov od hobby záhradných strojov až po výkonné profesionálne stroje.

Motor je vybavený celou radou špičkových technológii, ako je napríklad ReadyStart. Tento systém zaručuje jednoduché a ľahké štartovanie bez ručného nastrekovania paliva alebo použitia sytiča. Pri použití tejto technológie Briggs & Stratton garantuje štart maximálne na druhé zaťaženie.

Motor: Briggs & Stratton 575EX Series™ OHV
Objem: 140 cm3
Krútiaci moment: 7,5 Nm
Výkonová kategória: 5 HP
Šírka záberu: 46 cm
Skelet: oceľ
Pojazd: áno, 3.6 km/h
Výška kosenia: 28 – 92 mm
Priemer kolies: 180/280 mm
Objem zberného koša: 60 litrov
Hmotnosť: 33 kg
Mulčovanie: voliteľné
Vyhadzovanie: kôš + zadné
Sklopná rukoväť: áno

Recenzie produktu Benzínová kosačka SNAPPER NX-60

Hore